İş Bankasından 1 Yıl Boyunca Ücretsiz! EFT ve Havale Fırsatları

İş Bankası'nın eşsiz kampanyası ile avantajları keşfedin! İşCep kullanıcılarına özel 1 yıl boyunca ücretsiz EFT/Havale fırsatı ve birçok avantaj sizi bekliyor. Hemen müşteri olun, finansal özgürlüğün tadını çıkarın!

İş Bankası, müşterilerine özel fırsatlar sunuyor! Banka, İşCep üzerinden müşteri olanlara özel bir kampanya başlattı. İşte detaylar:

İş Bankası Kampanya Detayları

İş Bankası, müşteri olmak isteyenlere muazzam avantajlar sunan bir kampanya düzenliyor. İşCep'in "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğini kullananlar, 1 yıl boyunca ücretsiz EFT/Havale işlemleri yapmanın yanı sıra bir dizi avantajdan da faydalanacaklar.

Kimler Yararlanabilir?

Bu kampanyadan, İşCep üzerinden İş Bankası müşterisi olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşteriler yararlanabilir. Bu istisnadan faydalanabilmek için, İşCep üzerinden müşteri olmanız yeterlidir. İstisna, müşteri olunan tarihten itibaren 1 yıl süreyle geçerli olacaktır.

İstisna Kapsamı

  • İstisna, tek seferde en fazla 50.000 TL işlemleri için geçerlidir.
  • Mesai dışı FAST işlemleri bu istisna kapsamında değildir.
  • Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri de istisna kapsamı dışındadır.
  • Mesai dışı ve geç saatlerde (İş günlerinde saat 16:00 sonrası) gerçekleştirilen EFT/FAST işlemleri, EFT saatleri dışında yapılan EFT, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C Şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri de istisna kapsamı dışındadır.



İstisna Tanımlamaları

İstisna tanımlamaları, İşCep'in "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunduktan sonraki 7 iş günü içinde yapılacaktır.

İşte İş Bankası'nın sunduğu bu özel kampanya ile ilgili detaylar. Siz de avantajlı bir müşteri olmak için hemen adım atın!

Gündem Haberleri

Adalet Bakanından Vefat Haberi Geldi! Başımız Sağolsun
Başkan Vefat Etti Peki Şimdi Ne Olacak! AK Partiyi Zor Zamanlar Bekliyor
Yapışan Keneyi Çıkardı KKKA Hastalığı Teşhisi Koyuldu! Hastaneye Kaldırıldı
Foseptik Çukuruna Düşerek Hayatını Kaybetti! Lağım Çukurunda 63 Yaşında Hayatını Kaybetti!
Bakan Açıkladı Konut ve Kira Fiyatlarına Ciddi Düşüş Geliyor